O nama

1992. godine u Srbiji je osnovana firma BRAVARSKA RADNJA CIMEŠA, sa sedištem u Inđiji. Porodična zanatska radnja je svoje prve korake u osvajanju srpskog tržišta napravila početkom devedesetih godina, tada je bila mala radionica koja se vremenom širila i danas je KOVANO GVOZDJE i izrada elemenata od kovanog gvozdja postalo naša profesionalnost.

 

Proširenje proizvodnih kapaciteta i pružanje usluga na tržištu cele Republike Srbije, postigli smo brzom i kvalitetnom uslugom, povoljnim cenama i uslovima plaćanja, kao i činjenicom da se cinkara nalazi u Inđiji.


Zahvaljujući vrhunskim majstorima i uvođenjem novih tehnologija, radionica je potpuno samostalna u izradi svih delova i celih proizvoda, a obzirom na to da se "Metal Cinkara" nalazi u Inđiji i cenom svojih proizvoda smo prihvatljivi velikom broju klijenata!

 

Firma BRAVARSKA RADNJA CIMEŠA se bavi:

 

  • Uslužnim graviranjem (grifovanjem) flahova, firiketa, kvadratnih i pravougaonih cevi;
  • Uslužnim savijanjem cevi i flahova (na kant) kao i upredanjem firiketa;
  • Izradom elemenata za kovane ograde: vrhovi(šiljci), krugovi, basketi, obujmice, “S”,”C”, i drugi;
  • Izradom figura po želji;
  • Projektujemo, izrađujemo i montiramo kovane kapije, kovane ograde, kovane gelendere, kovane elemente, terase od kovanog gvozdja, nadstresnice od kovanog gvozdja, namestaj od kovanog gvozdja (stolovi, stolice, kreveti, police, lusteri, sofe…).

 

 

Osnovni nanos antikorozivne zaštite radi se  u dve varijante:

 

  1. Farbanje elemenata pre spajanja specijalnim epoksidnim premazom na besprekorno čistim metalnim površinama;
  2. Toplo cinkovanje


Završni premazi uključujući i patiniranje je po želji kupca.

 

Za sva pitanja i informacije vam stojim na raspolaganju, možete nas kontaktirati putem forme na kontakt stranici, putem mail-a ili telefona.